Trond Moi skal v?re med ? kjempe om seieren i “kokkenes kamp”

Denne uken starter innspillingene av det nye TV-programmet ?Kokkenes kamp? som har premiere p? TV2 i h?st.
Trond Moi og ni andre stjernekokker har flyttet inn p? en herreg?rd i Horten og i de tre neste ukene skal de bo sammen og konkurrere mot hverandre. De skal blant annet testes i kunster som filetering, skrelling, visping og porsjonering. I slutten av hver episode vil de to kokkene som gjort det d?rligst konkurrere i en smaksduell der de andre er dommere. Den som f?r minst poeng m? forlate konkurransen, og den som er igjen helt til sist blir vinner av konkurransen.
I et intervju med VG forteller Trond Moi at han har blandede f?lelser om konkurransen.
– Jeg “grugleder” meg veldig. Jeg gruer meg ogs? til ? v?re borte fra familien som jeg aldri har v?rt borte fra i mer enn fire dager. Det er en regel jeg har hatt.
Men han h?per ikke regelen er s? innarbeidet at han ryker ut etter fire dager som f?rstemann.
– Det kommer til ? bli veldig kjipt ? ryke ut f?rst, det blir et slag i trynet, s? jeg f?r bare gi jernet.
Tom Victor Gausdal og Geir Skeie er kokkene han frykter aller mest.
– De er dritkjappe, og jeg tipper de n?r langt – og av de to tipper jeg at Geir Skeie, som vant s?
suverent gull i Bocuse d’Or, trekker det lengste str?et.

HER ER ALLE DELTAKERNE:
Trond Moi (42) * Norgesmester 3 ?r p? rad og s?lv i Kokke-OL.
* Startet opp og driver i dag restaurantene B?lgen og Moi
Tom Victor Gausdal (37)
* K?ret til ?rets kokk i 2003. S?lv i Bocuse d`Or i 2005.
* Kj?kkensjef p? Strand restaurant i B?rum og startet nylig opp Smalhans i Oslo.
Kari Inner? (29)
* Nordisk mester og har vunnet gull med kokkelandslaget i kokke-OL.
* Kj?kkensjef p? Cru i Oslo.
Lars Erik Underthun (56)
* S?lv i Bocuse d`Or.
* Startet opp og driver i dag Feinschmecker i Oslo.
Heidi Bjerkan (44)
* Har i mange ?r v?rt kj?kkensjef ved det Kongelige Slott. *Driver i dag Credo i Trondheim.
Gunnar Hvarnes (36)
* ?rets kokk 2009, Norgesmester 2 ?r, bronse fra Bocuse d´Or.
* Driver Spiseriet i Stavanger.
Bent Stiansen (50)
* Skandinavias aller f?rste vinner av Bocuse d’Or.
* Startet opp og driver Statholdergaarden i Oslo.
Karla Siverts (26)
* Har jobbet ved en rekke av landets beste restauranter.
* Kj?kkensjef p? Smalhans i Oslo.
Geir Skeie (33)
* Vinner av gull i Bocuse d´Or. Har i tillegg rukket ? bli norgesmester, ?rets kokk og europamester.
* Geir Skeie startet opp og driver i dag Brygga 11 i Sandefjord.
Karl Erik Pallesen (29)
* Tidligere landslagskokk, vant Hellstr?ms ?Mesterkokk? p? TV3.
* Daglig leder p? konseptet Fisketorget p? fisketorget i Stavanger.

B?lgen & Moi ble startet med en visjon om ? gi gjesten en spesiell opplevelse inspirert av samspillet mellom mat, vin og kunst. Initiativet kom fra den unge og lovende kokken Trond Moi som kontaktet en av Norges dyktigste vinkelnere Toralf B?lgen, for et mulig samarbeid om ? drifte en kafe p? H?vikodden kunstsenter. Etter 18 ?r er en liten kafe blitt til flere unike restauranter og flere spennende konsepter i inn og utland. Ved siden av restaurantdriften har begge skrevet b?ker og drevet en utstrakt kurs- og konsulentvirksomhet

Authors

Related posts

Top