Konsumentsp?rsm?l

To stjerner til Lerum

I 2011 fikk Lerums Utvalde syltet?y to stjerner i samme prestisjetunge internasjonale smakstest. FoU-sjef i Lerum, Merete Lunde, er godt forn?yd.
– Dette er et bevis p? at den nye lettserien med saft og syltet?y med stevia leverer p? smak og kvalitet. ? f? den gode smaken stadfestet av internasjonale smakseksperter er vi s?rs forn?yd med, sier hun i en pressemelding.
Stevia er et s?tstoff som ikke gir kalorier, og som er et uttrekk fra Stevia-planten. Lerum var de f?rste som tok i bruk stevia i saft og syltet?y i Norge. Det er Internasjonalt institutt for smak & kvalitet (iTQi) i Brussel som st?r bak utdelingen av stjerner for smak og kvalitet. Det var de tre produktene Lerums Lett fr? Naturen jordb?rsyltet?y, bringeb?rsyltet?y og eple-p?resaft som h?stet to stjerner i smakstesten.

Lerum er ein leverand?r av syltet?y, saft og jus. Produkta v?re vert distribuert gjennom dei fleste daglegvarebutikkane i landet. I tillegg leverer vi til storhushaldning og industri. Produksjonsanlegga og hovudkontoret ligg i Sogndal kommune i Sogn. Verksemda er familieeigd, der 4. generasjon Lerum i dag er eigarar.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy