Sushi for alle p? Geitmyra matkultursenter

Denne h?sten gjennomf?rer Geitmyra matkultursenter er stor satsing p? sj?mat for barn. Gjennom en rekke kurs og ?pne arrangementer skal det i h?st og vinter lages en rekke deilige retter av norsk sj?mat. Denne uken er det sushi det handler om.
– Vi har aktiviteter til glede for alle barn som elsker fisk og til inspirasjon for sj?matskeptikere, sier Lene Gjelsvik, daglig leder ved Geitmyra matkultursenter. Onsdag er det kurs for barn fra 10-12 ?r som ?nsker ? l?re hvordan man lager den beste sushien selv, og f?rstkommende l?rdag er det gratis sushiverksted mellom kl 12-15 som er ?pent for alle barn og voksne i alle aldre. En av Norges beste sushikokker, Arne Austb? underviser b?de onsdag og l?rdag. Sushiverksted og ?kurs finner sted p? Geitmyra matkultursenter i T?senveien 2.
Pressen er velkommen til ? delta p? arrangementene.
Geitmyra matkultursenter for barns visjon er “Vi skal bidra til at s? mange barn og unge som mulig blir glade i mat som gj?r dem godt.” Dette arbeidet gj?r vi gjennom skoleundervisning, fritidskurs, barnehager, ?pen g?rd-arrangementer, nettportal med undervisningsopplegg og nasjonal spredning av informasjon om matkulturelle temaer. Vi underviser barn og unge om matopprinnelse, b?rekraftig dyrking og forbruk, helse, smak og matlaging.

Authors

Related posts

Top