Siste julen i Bogstadveien 54

Lucia st?r for d?r og i ?r som i fjor bakes det lussekatter i beste tradisjon tro, bakt med ekte safran som gir den karakteristiske smaken og fargen til bollene. Ogs? i ?r bakes det i mengder, men det er siste gang det snurres lussekatter p? bakeriet i Bogstadveien 54.
Luciadagen 13.desember n?rmer seg og vi har ogs? i ?r startet salget av lussekatter noen dager f?r selve dagen. Vi har allerede bakt for fullt i flere dager og vi baker ca. 35 000 Lussekatter til Lucia – alt bakes og snurres for h?nd. Det er litt av et maskineri av menneskelige ressursers om tr?r i gang n?r Lucia skal forberedes. Da det skal bakes s? mange lussekatter m? ogs? eier av Baker Hansen, Morten Hals, hjelpe til i bakeriet.
Lussekatter er blitt en tradisjon ? bake for Baker Hansen, og tradisjoner ligger som en grunnstein i Baker Hansen sin filosofi og historie. De siste 12 ?rene har vi bakt lussekatter i Bogstadveien 54, men dette blir siste julen. Dette grunnet at vi sommeren 2014 flytter til nytt bakeri som vi har under bygging i B?rum.
Vi er godt forn?yd med lussekattene v?re, det tror vi kundene v?re er ogs?, og deler gjerne oppskriften med dere.
OPPSKRIFT LUSSEKATTER
300 gram sm?r
1 liter melk
4 dl sukker
15 gram salt
2 gram safran
100 gram gj?r
1,8 kg hvetemel
Deigen eltes sakte i 5 minutter og raskt i 10 minutter. Bruk 1 egg til pensling og rosiner til pynt. Stekes p? 210 grader i 12-15 minutter.
Velbekomme, fra Baker Hansen!
Om Baker Hansen
Hver eneste natt og dag, bakes det ferske bakevarer i v?rt bakeri og konditori i Bogstadveien 54 som transporteres rundt til v?re butikker i Oslo, B?rum, Drammen, H?nefoss og Romerike flere ganger daglig. I Baker Hansen legger tradisjoner, erfaring og flinke fagfolk grunnlaget for produkter av h?y kvalitet og alle ansatte i Baker Hansen jobber for at v?re kunder skal f? ferske og gode varer av h?yeste kvalitet hver dag.
Baker Hansen med Anne Marie Hansen ved Baker Hansen Vika ble k?ret til ?rets gullvinner i kategorien kommunikasjon, ved HSMAI prisutdeling i 2013. Ogs? Baker Hansen med Annette Julie Qvist fikk HSMAIs hederspris “Service av beste klasse” under ?RETS SERVICEL?FT 2012 og Baker Hansen i Vika og p? Majorstuen ble gullvinnere i kategorien Fysiske rom og systemer. Dette er vi utrolig stolte av – vi er der for kundene v?re og det er det viktigste for oss.
V?re 31 utsalgssteder tilbyr et bredt utvalg innen kaker og bakervarer. Vi har br?d som er bakt p? helt naturlige ingredienser og inneholder ikke tilsestningsstoffer eller palmeolje. Vi synes sunn og god mat er viktig. Vi tilbyr ogs? p?smurt mat til lunsj, samt catering til dine eller jobbens arrangementer.
Vi ?nsker ? tilby en totalopplevelse gjennom stort utvalg og tradisjon for godt h?ndverk. Vi er norges eldste bakeri og siden 1861 har vi bygget et solid bakeri som vil gi deg de store smaksopplevelsene.
Hilsen oss i Baker Hansen

Authors

Related posts

Top