Gastronomi

Premium rom – Brugal Pap? Andrés

Brugal Pap? Andrés er en ultra premium rom som kun utgis i 500 flasker. Den ble lansert i tax-free i mars i ?r samtidig med feiringen av selskapets 125 ?rs jubileum. I Norge finnes kun 6 flasker – kun tilgjengelig for horeca! Pap? Andrés ble navngitt etter Brugals grunnlegger Don Andrés Brugal og ble opprinnelig laget til spesielle anledninger for Brugal familien. Kun noen f? flasker ble auksjonert bort til veldedige form?l.Rommen kommer fra de private reservene med fat som har st?tt ur?rt i over 100 ?r i Brugals kjellere i Puerto Plata, som ligger p? nordkysten av Den Dominikanske Republikk.De fatene som blir brukt til ? fremstille Pap? Andrés blir erstattet med et utvalg lagrede romfat som er plukket ut av Brugals maestros roneros (masterblendere).Det siste 10-?ret har stilen utviklet seg med rom som er lagret p? europeiske sherry fat, en teknikk som er hentet fra Brugals s?stermerke, The Macallan single malt. Pap? Andrés presenteres i en krystallflaske som er inspirert av dominikansk kunst. Det f?lger med et hefte i den flotte boksen som beskriver hele fremstillingsprosessen.?Pap? Andrés har utviklet seg gjennom pasjon, omsorg og ekspertise av 5 generasjoner master blendere, alle har v?rt medlemmer av min familie??, sier Franklin Báez Brugal, Brugal president. ??Hvert ?r har de produsert en unik tapping for ? feire arven som ble gitt oss av v?r grunnlegger, Pap? Andrés. Dette ?ret er det f?rste gang Brugal Pap? Andrés vil bli delt med noen entusiaster som kjenner og elsker v?r fine rom?. Det lages nesten 75 000 liter Brugal i d?gnet, og merket har en markedsandel p? 80 prosent i den Dominikanske Republikk. Brugal er det mestselgende rom-merket i Karibia og verdens tredje estselgende The Brugal Company ble etablert allerede i 1888 av Don Andres Brugal i Puerto Plata, en liten by p? nordkysten av Den dominikanske republikk. Spanskf?dte Don Andres hadde l?rt ? kunsten ? lage rom p? Cuba f?r han flyttet til Den Dominikanske Republikk og hans ekspertise har siden blitt videref?rt fra generasjon til generasjon i Brugal-familien.Origin Den Dominikanske Republikk
SmakKraftig og myk i smaken. En balansert rom, passe
lett og s?t. Lang ettersmak, myk og raffinert.
FargeM?rk brun
DuftDelikat duft, med fruktige nyanser. Elegant og
komplisert aroma, som utvikler seg i glasset. Hint av
karamell, tre, t?rket frukt og krydder.
Art. nr. VECnr. 134414
Alkohol40 %
Pris: 70 cl – VECpris. 6318,96

Edrington Norway (tidligere Maxxium Norge) er heleid av The Edrington Group. The Edrington Group er Skottlands ledende internasjonale premium brennevinsselskap, mest kjent for ? produsere The Famous Grouse som er den mest solgte whiskyen i Skottland de siste 30 ?rene. The Edrington Group er privateid og har hovedkontor i Glasgow. De har over 850 ansatte i Skottland og 1100 i den Dominikanske Republikk. The Edrington Group er kontrollert av en veldedighetsorganisasjon, The Robertson Trust.
Vi representerer blant annet f?lgende varemerker: The Famous Grouse,The Macallan, Highland Park, Laphroaig, The Glenrothes, Cutty Sark, Teacher’s, Rémy Martin, Courvoisier, Jim Beam, Maker’s Mark, Canadian Club, Kilbeggan, Stolichnaya, Larios, Bokma, Sauza, Brugal, Mount Gay, Pisang Ambon, Vaccari, Cointreau, Galliano, Bols, Drambuie, Passoa, Sourz, Harvey’s, Metaxa, Piper-Heidsieck & Charles Heidsieck.
Vedlagte filer
PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy