SE

P? begäran ? regelverk p? Malmöfestivalens kräftskiva

Fredagen 15 augusti är det dags för min trettionde kräftskiva, med Grus i dojjan. Jag har lyssnat p? mina trogna besökares uppmaning: ?Sätt ut fler bord, som förr i tiden!? Därför placerar jag ut 70 extra bord framför Stora scenen. Det har ocks? kommit en ström av kommentarer om att det behövs tydligare regler för besökarnas bordsplacering.
P? begäran fr?n festivalbesökarna har jag därför infört n?gra förh?llningsregler:
? Besökare f?r inte ?paxa? mer än tv? bord. Beroende p? hur kärleksfullt och tätt man vill st? innebär det plats för 12-18 personer. Dessutom m?ste man vara p? plats. Man f?r inte g? dit, lägga ut och sen g? hem.
Nytt för i ?r: ett extra omr?de ? en person, en plats
Klockan 17 öppnar jag upp ett omr?de med där en person bara f?r en plats. Här är det först till kvarn som gäller.
? Det kommer säkert bli kö. Men vi har glad och trevlig personal p? plats för att se till att det g?r bra. Jag hoppas och tror att v?ra älskade festivalbesökare hjälps ?t med detta och f?r en finfin kräftskiva tillsammans, säger projektledare Pella Ström.
I ?r kommer det även att finnas bord uppe p? rullstolsrampen för att kräftskivan ska bli tillgänglig även för funktionshindrade.
Jag fyller 30 ?r, jag vill fira det mer storslaget än n?gonsin tillsammans med besökarna. Jag vill hedra Malmöbornas minnen fr?n 30 ?r av festivalglädje. En stor del av den glädjen har kommit fr?n de gigantiska kräftskivorna p? ett torg fullspäckat med folk. Jag vill att alla ska f? plats, oavsett om de bor/jobbar 10 minuter bort, inte kan ta plats tidigt eller reser in fr?n n?gon av kranskommunerna.
PS: I ?r tar vi bort alla borden till kräftskivan vid kl 23.

För mer information, kontakta:
Pella Ström ? festivalgeneral
0738-51 53 35, [email protected]

PUSS & KRAM
Malmöfestivalen

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy