Drikker

?komat til spedbarn i ?kouka

Spedbarnsmatkursene p? Geitmyra matkultursenter har v?rt s? popul?re at de har blitt fylt opp p? f? timer hver gang nye kurs har blitt lagt ut. N? f?r alle, ogs? de som ikke fikk plass p? kursene, komme p? gratis ?pent spedbarnsmatverksted l?rdag 27. oktober fra kl 12 til kl 15. HiPP ?kologisk barnemat gj?r det mulig for Geitmyra ? ?pne tunet for alle som vil komme og l?re ? lage god, sunn og enkel ?kologisk mat fra bunnen av som hele familien, ogs? de aller minste, kan spise sammen.

– Det er ikke alltid n?dvendig ? lage egen mat til de minste barna. De sm? setter like stor pris p? variasjon og kontraster i farge, smak og konsistens som oss, sier Andreas Viestad, faglig ansvarlig ved Geitmyra matkultursenter.

Kursholder er fremdeles Mai Linn Muskaug, som har v?rt med siden starten:
– Jeg ?nsker ? vise hvordan man kan lage god barnemat med utgangspunkt i familiemiddagen, med rene r?varer og enkle metoder, sier Muskaug.
HiPP ?kologisk barnemat gj?r det mulig for Geitmyra matkultursenter ? tilby matlagingsverkstedet gratis.
Matlagingsverkstedet finner sted l?rdag 27. september fra 12 til 15 og er gratis og ?pent for alle.
Om ?kouka:
?KOUKA er en feiring av norsk ?kologisk mat som formidler b?de r?varer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag. I l?pet av uka vil det arrangeres kurs og seminarer b?de av teoretisk og praktisk natur, g?rdsmarkeder, smaksopplevelser i ulike former og mye mer.

Geitmyra matkultursenter for barns visjon er “Vi skal bidra til at s? mange barn og unge som mulig blir glade i mat som gj?r dem godt.” Dette arbeidet gj?r vi gjennom skoleundervisning, fritidskurs, barnehager, ?pen g?rd-arrangementer, nettportal med undervisningsopplegg og nasjonal spredning av informasjon om matkulturelle temaer. Vi underviser barn og unge om matopprinnelse, b?rekraftig dyrking og forbruk, helse, smak og matlaging.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy