Nytt, aktuelt KAFFE-magasin ute

Norske restauranters kaffeh?ndtering, bedrifter som tar jobbkaffen p? alvor og proffsyklisten Edvald Boasson Hagen som er ihuga kaffe-geek privat. Siste utgave av KAFFE-magasinet ­ er ute til alle kaffeinteresserte.
En god restaurant-opplevelse avsluttes gjerne med en god kopp kaffe, men ved flere restauranter st?r fortsatt ikke kaffeh?ndteringen i stil med ?vrig servering. Ved Restaurant Credo i Trondheim er imidlertid den ferske kaffearomaen like tilstede i lokalene som duften av utst?kt mat.
Med ?kt fokus p? kvalitet ser stadig flere virksomheter verdien i ? etablere raffinerte kaffel?sninger b?de overfor sine egne ansatte og bes?kende. KAFFE har bes?kt kontorfellesskapet med gratis kvalitetskaffe og egen kaffebar.
Edvald Boasson Hagen er regnet som en av de st?rste unge talenter i internasjonal sykkelsport, men lager sin egen latte n?r han frekventerer favoritt kaffebaren sin i Oslo. KAFFE fikk et eksklusivt m?te med sykkelstjernen innimellom trenings?kter og oppkj?ringen til ?rets sykkelsesong.
Tyrkisk kaffe er en gammel bryggemetode som fremdeles blir brukt mange steder i verden. M?t norgesmester Carolin Azar – en av de som holder i hevd tradisjonen i Norge.
Aktuelle kaffesaker
KAFFE er verdens f?rste kaffemagasin p? norsk og gis ut av Norsk Kaffeinformasjon (NKI), til hele kaffebransjen og selvsagt ogs? p? steder der kaffe blir drukket.
– Norsk Kaffeinformasjon arbeider for et h?yest mulig kvalitetsniv? p? kaffe i Norge i alle ledd, og magasinet bidrar til dette. Kaffeb?lgen brer om seg, og KAFFE-magasinet skal reflektere denne utviklingen, sier leder Marit Lynes i NKI.
Magasinet ? det tiende i rekken ? inneholder aktuelle kaffesaker b?de fra inn- og utland, reportasjer og forbrukertips, intervjuer med kaffeakt?rer samt produktnyheter til inspirasjon og informasjon for alle kaffeinteresserte.
Magasinet KAFFE kan ogs? leses og lastes ned p? kaffe.no
Dersom du ?nsker ? f? bladet tilsendt kan du ta kontakt med Norsk Kaffeinformasjon.

Norsk Kaffeinformasjon er et opplysningskontor for kaffe. V?rt form?l er ? arbeide for et h?yest mulig kvalitetsniv? p? kaffe i Norge i alle ledd, b?de p? den ferdig brente r?varen vi kj?per i butikken, og p? det ferdige brygget i kaffekoppen i hjem og p? utesteder. Norsk Kaffeinformasjon er samtidig den norske fellesorganisasjonen for alle som arbeider med kaffe og kafferelaterte virksomheter. Kontoret fremmer kaffe som kvalitetsprodukt og er n?ringens n?ytrale faginstans. Informasjonskontoret ble opprettet i 1962.

Authors

Related posts

Top