Ny leverpostei fra Stabburet

N? kommer en ny leverposteivariant i den ikoniske, gule boksen i t?rrvarehylla. Grovere er en litt mindre finmost leverpostei med mer smak, spesialtilpasset til de litt eldre barna.
Samtidig er den gjenkjennelig for alle barn som har Stabburet Leverpostei som sin soleklare favoritt.

– Barna har Stabburet Leverpostei som sin favoritt, men vi ser at mange har lyst p? en litt grovere variant med mer smak n?r de n?rmer seg ten?rene. Derfor lanserer vi Grovere, som et trygt alternativ og en ny favoritt for de litt eldre barna, sier produktansvarlig i Stabburet Torhild Nornes Hove.
Grovere lanseres i den klassiske 100g-boksen, samt i 6-pakning med porsjonsbeger. Stabburet leverpostei er blant de mest tradisjonsrike p?leggene vi har. Den ble f?rste gang lansert i 1949.
Hvert eneste ?r spises det 120 millioner br?dskiver med Stabburet Leverpostei, og ca. 70 % av alle norske barn spiser dette p?legget hver uke. Med grovt br?d vil 2-3 skiver med Stabburet Leverpostei dekke ca. halvparten av det daglige jernbehovet for barn i vekst. Foruten ? v?re rik p? jern, er leverpostei ogs? en god kilde til folat og vitamin B12 for b?de liten og stor.
I 1936 ?pnet 23 ?r gamle Gunnar Nilsen forretning i Brochsgate 36 under navnet Stabburet. I 1966 bygde han fabrikken i Fredrikstad som den dag i dag er eneste sted der Stabburet Leverpostei blir produsert.
www.stabburetleverpostei.no

Authors

Related posts

Top