Ny glutenfri pasta med den samme gode smaken

N? lanseres Barillas glutenfrie pasta i Norge. Oppskriften p? den nye pastaen er
basert p? hvit og gul mais og ris. Pastaen har lignende egenskaper som vanlig
pasta basert p? durumhvete og smaker som pasta fra Barilla skal smake; god og
al dente.
I dag antas det at 7-8 % av befolkningen i Norge ikke t?ler gluten*. Barilla ville derfor lage en pasta som kunne spises selv av de med glutenintoleranse eller c?liaki.
Barilla glutenfrie pasta er et resultat av en lang periode med produktutvikling. Pastaen har ingredienser med lignende egenskaper som pasta basert p? durumhvete, noe som s?rger for at man f?r tyggemotstand, og den riktige ?al dente?-konsistensen.
Oppskriften er ikke tilsatt stivelse og er laget p? hvit og gul mais og ris, noe som gir en velsmakende pasta. I kombinasjon med Barillas glutenfrie sauser og pesto kan n? ogs? de som er glutenintolerante nyte et pastam?ltid.
Barillas glutenfrie produkter er stemplet med det internasjonale symbolet for glutenfrie matvarer. Det inneb?rer at produktet regnes som godkjent og trygt kan spises av glutenallergikere. Basert p? tall fra hele verden ?ker forekomsten av glutenintoleranse, spesielt i Europa og i USA. For hver person som blir diagnostisert med glutenintoleranse er det 10 personer som ikke vet at de har sykdommen.
Barillas glutenfrie produkter er i salg i utvalgtedagligvarebutikker fra uke 8.
Barillas glutenfrie sortiment best?r av to produkter:
Barilla Senza Glutine FUSILLI, 400 gram.
Barilla Senza Glutine SPAGHETTI, 400 gram.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
?sa Hermansson, Nordic Marketing Manager, Barilla, +46 8 470 76 40 , [email protected]

*Kilde: Den norske c?liakiforening: http://www.ncf.no/Coliaki/default.aspx
Barilla ble grunnlagt i 1877, og startet opprinnelig som en br?d og pasta butikk i Parma, Italia. Barilla er rangert som et ledende selskap innen italiensk mat: ledende innen pasta- og pastasausindustrien i det kontinentale Europa, bakeri industrien i Italia og knekkebr?d industrien i Skandinavia.Barilla eier 30 produksjonsanlegg (14 i Italia og 16 utenfor Italia), og eksporterer til mer enn 100 land. Hvert ?r serverer vi rundt 1,7 millioner tonn produkter fra merkene Barilla, Mulino Bianco, Voiello, Pavesi, Academia Barilla, Wasa, Harrys (Frankrike og Russland), Golden Toast (Tyskland), Misko (Hellas), Filiz (Tyrkia) Yemina og Vesta (Mexico), p? spisebord over hele verden.Barilla har blitt et av verdens mest respekterte matselskaper, og er anerkjent verden over som et symbol p? italiensk know-how gjennom ? respektere selskapets lange tradisjonelle prinsipper og verdier, der ansatte blir sett p? som en fundamental ressurs og utvikler av ledende produksjons-systemer .

Vedlagte filer
PDF-dokument

Authors

Related posts

Top