Matlaging

Norsk “ekstremhandel” ? dyrt og usunt

05-03-2014 15:40 Godtlevert.no Raske valg i hverdagen er ofte b?de dyrt og usunt. Halvparten av nordmenn handler mat annenhver dag eller oftere, samtidig som én av tre nordmenn har et ?nske om ? spise sunnere. ? planlegge handlingen gj?r det lettere ? spise sunt, og n? eksploderer ettersp?rselen etter ? f? ukens middager levert p? d?ren.

Raske valg i hverdagen er ofte b?de dyrt og usunt. Halvparten av nordmenn handler mat annenhver dag eller oftere, samtidig som én av tre nordmenn har et ?nske om ? spise sunnere. ? planlegge handlingen gj?r det lettere ? spise sunt, og n? eksploderer ettersp?rselen etter ? f? ukens middager levert p? d?ren.
? Det er oppsiktsvekkende at nordmenn er i butikken annenhver dag. ? g? s? ofte i butikken er dyrt og kan samtidig gj?re det utfordrende ? spise sunt, sier Ole Martin Alfsen, kokk og en av eierne i Godtlevert.no, som n? lanserer egen Grete Roede-meny, i kampen om ? revolusjonere nordmenns middagshverdag.
33 prosent ?nsker ? spise sunnere
Dersom man bruker WHOs definisjoner p? overvekt og fedme, er 50 prosent av norske 40-45-?ringer overvektige, mens en av seks ?tte?ringer er overvektige.
Unders?kelsen, som er gjennomf?rt av Synnovate p? oppdrag av Godtlevert.no, viser at 33 prosent av nordmenn har et ?nske om ? spise sunnere. 48 prosent svarer at ingredienser (48 %) og n?ringsinnhold (19 %) er det viktigste ? vite om matvarene de spiser.
? G?r du ofte i butikken er det lettere ? la seg friste til ? kj?pe mer snacks, godteri og ?lettvinte? og mindre sunne halvfabrikater – en kostbar og lite gjennomtenkt kj?psatferd, mener direkt?r i Grete Roede, Jeanette Roede.
Fra f?r har Godtlevert.no menyene originalmeny, ekspressmeny og barnemeny. I l?pet av 2014 vil Godtlevert.no servere 1 million middager uten halvfabrikata, e- stoffer og samtidig avlaste folk i tidsklemma.
Matmisjon
N? blir tjenester som Godtlevert.no, som leverer middag p? d?ren, stadig mer popul?rt hos norske familier i alle st?rrelser og deler av landet. I Sverige handles 2,5 milliarder mat p? nettet, tilsvarende to prosent av dagligvarehandelen. N? peker trenden samme vei i Norge.
? Det handler om ? spare tid og penger i en travel hverdag. Mange familier ?nsker ? kunne lage sunn mat, av gode r?varer – kjapt, godt og enkelt. Vi tenker og handler for deg, og leverer akkurat nok mat til familien – slik at du ogs? kaster mindre mat, sier Alfsen.
I dag f?r 30 000 nordmenn levert mat fra Godtlevert.no hver uke og ettersp?rselen ?ker kraftig.
Fakta om unders?kelsen:
Gjennomf?rt blant et landsrepresentativt utvalg av MMI Synovates p? vegne av Godtlevert.no i perioden 23. – 29. januar 2014.
Godtlevert.no leverer ferske r?varer av h?y kvalitet med oppskrifter komponert av kokken, Ole Martin Alfsen, én gang i uken til familier i hele Norge. Du slipper ? g? i butikken og sparer tid og penger. Konseptet, som opprinnelig kommer fra Sverige, har blitt sv?rt popul?rt ogs? i Norge.
Grete Roede as har gjennom 40 ?r hjulpet 800.000 norske kvinner og menn ned i vekt med variert, sunn og god mat. Matglede og sm?, men viktige endringer i kostholdet gir gode resultater for alle som ?nsker en sunnere hverdag.

A to już wiesz?  Coop kj?per seg opp i Mathuset Holmens

Godtlevert.no gir deg matvarer og oppskrifter p? d?ren. Kokken Ole Martin Alfsen komponerer oppskriftene og setter sammen ukens meny. Ole Martin er programleder i ?4-stjerners middag? p? TV Norge og har skrevet suksessen ?Familiekokeboka? sammen med Tom Victor Gausdal.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy