Nespresso lanserer smaken av Etiopia

Delikat og frisk
20. januar lanserer Nespresso en helt ny Lungo fra Etiopia som g?r rett inn i det faste kaffesortimentet. Etiopia er kaffens vugge og kjent for sin kaffe med uts?kt blomsteraktig karakter. Bukeela ka Ethiopia er den f?rste etiopiske kaffen i den eksklusive Pure Origin Grand Cru-serien.
Bukeela ka Ethiopia Grand Cru er en 100% Arabica-kaffe. De gr?nne b?nnene er brent hver
for seg etter opprinnelsessted (?split roasted?), som gir en helt unik aroma. Servert som en lungo er kaffen delikat og frisk, med aromaer som minner om sjasmin, hvite liljer, bergamott og appelsinblomst.
Med melk blir den etiopiske kaffen fyldigere og mildere i smaken. Melken gir en smak av karamell i kaffen, uten at den mister den blomsterpregede karakteren. Som en kaffe latte overrasker den
smaksl?kene med hint av s?te kjeks, i tillegg til notatene av karamell.
Fra Etiopias fruktige h?yland
De h?ndplukkede kaffeb?nnene kommer fra to ulike omr?der p? Etiopias fruktbare h?yland. Den s?rlige regionen av Sidama er kjent for sine fine arabicab?nner. I Vest-Etiopia finner man den
tyngre, naturlige behandlede gr?nne kaffen, som gir innslag av muskat i Bukeela ka Ethiopia
Bukeela ka Ethiopia Grand Cru og Pixie Lungo-kopper (160 ml) har samme kobberfarge, som minner om det afrikanske jordsmonnet. Bukeela ka Ethiopia Grand Cru, samt tilh?rende kopp, er tilgjengelig i
Nespresso Boutique og kan bestilles fra 20. januar. Pris er kr. 3,90 per kapsel.

NESPRESSO PURE ORIGINS
Pure Origin Grand Cru er den mest eksklusive kaffen fra Nespresso, og kommer fra noen av verdens mest anerkjente kaffeland. Kaffen er knyttet til opprinnelseslandet og reflekterer landets klima, smaker og nyanser. Pakningsdesignet er inspirert av ikoniske elementer fra opphavslandet.
Bukeela ka Ethiopia – Inneholder to sv?rt ulike Arabica-b?nner fra kaffens vugge Etiopia. Den friske og florale kaffen har innslag av muskat og tre, og scorer 3 p? intensitetsskalaen. Designet er inspirert av et akasiatre, som er et symbolsk tre i Etiopia.
Duls?o do Brasil – En 100% Arabica-kaffe som inneholder en blanding r?de og gule bourbonb?nner fra Brasil. Den satengmyke og elegant balanserte smaken framhever undertoner av r?stet korn, og scorer 4 p? intensitetsskalaen.
Rosabaya de Colombia ? Blandingen av de fine colombianske Arabica-b?nnene, som er brent atskilt etter opprinnelsessted, gir en diskré syrlighet av typisk r?de frukter og vinpregede undertoner. Den
har en intensitet p? 6. Den avbildede planten p? Rosabaya de Colombia-emballasjen er juleorkideen, som ble valgt til nasjonalblomst i Colombia i 1936.
Indriya from India ? Blandingen best?r av Arabica-b?nner med et innslag av Robusta fra S?r-India. En fyldig espresso med en kraftig karakter med hint av pepper, muskat og kryddernellik. Kaffen har
en intensitet p? 10. P? pakken finner vi den hellige lotusblomsten som representerer eleganse, skj?nnhet, perfeksjon og renhet i India.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Kathrine Hoff – Marketing Manager Nespresso Norge
E-post: [email protected]
Tlf: 915 98 449

Om Nestlé Nespresso SA
Nestlé Nespresso SA er pioneren og referansen til porsjonskaffe av h?yeste kvalitet. Nespresso, med hovedkontor i Lausanne, Sveits, opererer i nesten 60 land og har over 8000 ansatte. I 2012 besto det globale butikknettverket av over 300 eksklusive Nespresso boutiques. I Norge har Nespresso 3 Nespresso Boutiques i Oslo, Stavanger og Bergen.
For mer informasjon, bes?k Nestlé Nespresso sin bedriftsnettside: www.nestle-nespresso.com

Authors
Top