Konsumentsp?rsm?l

Nespresso lanserer Crealto for bedriftsmarkedet

Crealto Limited Edition ? N?r kaffeekspertise og gastronomi m?tes
Crealto Limited Edition og er resultatet av et samarbeid mellom Nespresso sin kaffespesialist Alexis Rodriguez, og Michelin-kokken Mauro Colagreco. Rodriguez ble inspirert av stjernekokkens kulinariske teknikk med ? brenne kaffeb?nner sakte ved lave temperaturer. Som ved matlaging bidrar den lange brenningsprosessen til at smaken og aromaene fra kaffeb?nnene trekkes ut p? en m?te som gir en intens, men overraskende rund smak. Ved ? forene ekspertisen og kreativitet fra begge sine fagfelt og en sakte brenningsteknikk, skapte Rodriguez og Colagreco kaffevarianten Crealto.
Crealto best?r av vaskede arabicab?nner og har en intensitet p? 8, p? en skala fra 1 til 10. Crealto kan serveres som en espresso (40 ml), eller nytes med melk. Ved ? tilsette melk forsterkes de brente undertonene, og undertoner av n?tter frigj?res.
– I Nespresso er vi hele tiden p? jakt etter m?ter vi kan overraske kaffeelskere med unike smaksopplevelser, sier Alexis Rodriguez, Green Coffee Expert hos Nespresso. ? Vi har samarbeidet med kokker i verdensklasse over lang tid, og oppdager stadig mange synergier mellom Nespresso
og gastronomiens verden. Vi ble inspirert av Mauros kreativitet og innovative gastronomiske teknikker, som jo resulterte i det unike smaksbildet til Crealto.
Stjernekokkens bruk av ingredienser og sakte brenning ved lave temperaturer inspirerte Alexis
Rodriguez til ? utvikle en blanding av arabicab?nner fra S?r- og Mellom-Amerika, samt Indonesia som ville takle den lange brenneprosessen godt. Den s?regne smaken i Crealto oppst?r n?r b?nnene brennes p? lav temperatur tre ganger s? lenge som annen Nespresso-kaffe. Som ved matlaging bidrar den lange og nitide prosessen til at smaken og aromaen trekkes ut p? en m?te som gir et balansert smaksbilde med lang ettersmak.
Navnet Crealto stammer fra kombinasjonen av ?Createur? og ?Alto? som refererer til ?alta cucina? (haute cuisine). Mauro Colagreco har spesialutviklet fire kaffeoppskrifter tilpasset HORECA-markedet basert p? Crealto: ?Dark Coco Zest,? ?Velvet Pistachio,? ?Oriental Perfume Espresso,? og ?Orange Refresher.?
I hvite kapsler marmorert med brune striper, p? samme m?te som kokker dekorerer sine kreasjoner, gjenspeiler emballasjen kaffens raffinerte karakter. Crealto vil v?re tilgjengelig i en begrenset periode.
Crealto lanseres 5. juni for bedriftsmarkedet og er tilgjengelig via nettsiden www.nespresso.com/pro og via Nespresso kundesenter p? telefon 800 87 500.

MAURO COLAGRECO
Italiensk-argentinske Mauro Colagreco er en voksende stjerne innen kokkekunsten. Han er unikt kreativ i sin uts?kte bruk av ingredienser. I 2012 ble han tildelt sin andre Michelin-stjerne for sin moderne og oppfinnsomme kokkekunst ved sin restaurant Mirazur, som ligger i Menton i franske Côte
d?Azur
ALEXIS RODRIGUEZ
Alexis Rodriguez er Green Coffee Expert hos Nespresso og reiser jorden rundt for ? bes?ke plantasjer som er anerkjent for kvaliteten p? sine kaffeb?nner. Hans ekspertise og engasjement har bidratt til ? skape det rike utvalget av Nespresso Grands Crus.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Kathrine Hoff – Marketing Manager Nespresso Norge
E-post: [email protected]
Tlf: 915 98 449

Nestlé Nespresso SA er pioneren og referansen til porsjonskaffe av h?yeste kvalitet. Nespresso, med hovedkontor i Lausanne, Sveits, opererer i nesten 60 land og har over 8000 ansatte. I 2012 besto det globale butikknettverket av over 300 eksklusive Nespresso boutiques.
I Orbe og Avenches drives teknisk toppmoderne Nespresso kaffeproduksjon med en presisjon som i et sveitsisk ur. Kaffeteamet best?r av mange ulike kaffespesialister: kaffesmakere, aroma- og smakseksperter – de aller fremste kaffekjennerne. Som en del av Nespresso sitt unike b?rekraftige utviklingsprogram, AAA, er ogs? utvalgte agronomer, kaffeleverand?rer og b?nder viktige akt?rer.
Nespresso Norden ble etablert i 2003 og har hovedkontor i Oslo. Totalt er det mer enn 180 faste ansatte fordelt i Nespresso sine virksomheter i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Nespresso har egne Nespresso Boutiques i Oslo, Bergen, Stavanger, Stockholm, Malmö, ?rhus og K?benhavn.
Bes?k Nestlé Nespresso sin internasjonale presseside: www.nestle-nespresso.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy