M?llerens mel med nytt design!

I mai lanserer M?llerens nytt design p? sine melposer!
Designet er utviklet av Grid Design i samarbeid med Sofie Blich som er ansvarlig for melkategorien i M?llerens.
M?llerens melposer har hatt samme design siden 2006 og tiden er n? moden for ? friste forbruker med nytt og sjarmerende design. Vi opplever at design er et viktig parameter for ? bidra til styrket konkurransekraft og vi har derfor utviklet en illustrasjon som viser v?r helt unike historie. Gjennom denne fortelles en historie om v?rt opphav, tradisjoner, bruksomr?de og ikke minst bakeglede!
Vi har nylig ogs? re-designet hele v?r kakemiks portef?lje og opplever allerede at forbruker gir oss positive tilbakemeldinger sier Ann Therese Samuelsen som er ansvarlig for kakemiks kategorien i M?llerens.
Vi har en helt spesiell kultur for hjemmebaking i Norge. Det er noe personlig vi gj?r for, og med de vi er glad i. Dette ?nsker vi skal gjenspeiles i designet p? M?llerens mel. Vi ?nsker ? ha et mer personlig forhold til forbruker og har i dette prosjektet v?rt opptatt av ? trekke frem bruksomr?der og informasjon om kornsorter p? emballasjen for ? gj?re terskelen for baking lavere. Mel skal ikke lenger v?re vanskelig ? kj?pe eller forst?, og gjennom ? forenkle spr?ket og ved ? snakke til forbruker, ?nsker vi at flere skal hive seg p? bakeb?lgen vi opplever i Norge sier Sofie Blich.
For mer informasjon kontakt:
Norgesm?llene v/ salgs- og markedsdirekt?r Jan Erik Eikeland, mobil 916 82298 eller [email protected]

Om M?llerens
M?llerens er Norges ledende merkevare innenfor hjemmebaking. Gjennom v?re produkter ?nsker vi ? skape bakeglede og bidra til et vellykket og smakfullt resultat hver gang.
M?llerens tilbyr aktuelle produkter som du forventer ? finne i dag, men ogs? nyheter og spennende produkter som bidrar til ? skape nye trender.
M?llerens har jobbet for godt bakverk siden 1866, vi er fagfolk og vi har gjort det lett for deg ? lykkes med din hjemmebaking. Vi ?nsker at du gjennom v?re produkter skal oppleve; at produktene er lettvint ? lage, resultatet blir vellykket og smaker godt. Og ikke minst at dine gjester f?ler seg vel.

Authors

Related posts

Top