Lanserer e-bok f?r papirbok

Lille M?ne er f?rst i Norge. Forlaget lanserer Matrevolusjonen som ebok f?r den har kommet ut som papirbok
-N?r satsen er klar sendes til trykk s? kan e-boken ferdigstilles lenge f?r papirboken er kommet ut av trykken. Derfor er det naturlig at e-boken blir tilgjengelig f?r papirboken. Vi gj?r alt for ? gi et best mulig tilbud til leserene v?re, sier forlagssjef Jan Mesicek.
Lege og forfatter Andreas Eenfeldt tar for seg de radikale endringene i kostholdet som har foreg?tt de siste ti?rene. Men dette er kun én av revolusjonene p? gang.
Den digitale revolusjonen s?rger for at innhold kan komme ut til leserene raskere enn aldri f?r og for interesserte lesere er det bare ? laste ned e-boken som kun koster 99,- kr ? en br?kdel av prisen p? den ferske papirboken som blir lansert i slutten av neste uke.
-Naturligvis henger andre forlag etter her, de er redde for at salget av nye papirb?ker skal bli p?virket av e-b?ker, men vi har et ansvar b?de til forfattere og lesere om ? f? budskapet ut til flest mulig, raskest mulig, sier Jan Mesicek.
Matrevolusjoen tar deg med
p? en reise som dr?fter de store
endringene gjort i kostholdet de
siste ti?rene. Hvordan ble fett og
kolestreol ?farlig?, mens sukker
gikk fri? Hvilke krefter har v?rt i
sving og hva er egentlig naturlig
mat for menneskekroppen?
-Dette er viktige sp?rsm?l som m? dr?ftes i samfunnet og da faller det naturlig at Matrevolusjonen blir Norges f?rste bok som er lansert som e-bok f?r den kommer ut som papirbok.

Om Lille M?ne:
Vi jobber med ? hjelpe folk til ? tenke selv, ? forbedre sine liv og ? f? en bedre helse. V?re tusenvis av takknemmelige lesere inspirerer oss til innovasjon og nytenkning.
Forlaget Lille M?ne ble etablert h?sten 2004, og vi har siden oppstarten gitt ut gripende, underholdende og tankevekkende b?ker. Alle b?kene har som fellestrekk at de appellerer til det tenkende og f?lende mennesket. I 2009 fant vi v?r nisje i kostholdslitteratur, og det er LCHF (Low Carb High Fat) eller ogs? kalt ekte lavkarbo, som i dag er forlagets kostholdsprofil.

Authors

Related posts

Top