Ingen sill men väl kryddor – första matresan till Sri Lanka

Följ med till mitt Sri Lanka ? Stora matresan
12-22 oktober 2014
Välkommen till Sri Lanka. Ön är känd för sina vackra stränder och sitt kristallklara vatten, men nu vill jag lära dig mer om maten och tillsammans med lokala kockar laga landets specialiteter. Självklart finns det även tid för naturuppleveser, kultur samt shopping. Efter att ha arrangerat n?gra Sri Lanka-aftnar i Stockholm d? maten fr?n kryddön har presenterats har jag först?tt att det finns ett stort intresse av att lära sig mer. Vad göra? Kom i kontakt med Resia som sade att g?r utmärkt att producera en liten resa p? egen hand och att de ställer med all service i bakgrunden. Jag tog därefter kontakt med Aitken Spence (Sri Lankas största och mest välrenommerade Tour Operator), och bad dem ta hand om det praktiska p? Sri Lanka efter mina instruktioner. Vad blev resultatet? L?t mig presentera ?Stora matresan 12-22 oktober 2014?

Best of Sri Lanka in Sweden samlar in och sprider information om Sri Lanka som destination och handelspartner, dessutom arrangeras Sri Lanka-aftnar och utställningar d? mat, porslin och konst presenteras.

Authors

Related posts

Top