Gratis ?kologisk spedbarnsmatverksted

I anledning ?kouka er det gratis ?kologisk spedbarnsmatverksted p? Geitmyra matkultursenter for barn l?rdag 27. september. Geitmyra matkultursenter ?pner tunet for alle som vil komme og l?re ? lage god, sunn og enkel ?kologisk mat fra bunnen av som hele familien, ogs? de aller minste, kan spise sammen.

– Det er ikke alltid n?dvendig ? lage egen mat til de minste barna. De sm? setter like stor pris p? variasjon og kontraster i farge, smak og konsistens som oss, sier Andreas Viestad, faglig ansvarlig ved Geitmyra matkultursenter.
Kursholder er Mai Linn Muskaug.
– Jeg ?nsker ? vise hvordan man enkelt kan lage god barnemat med utgangspunkt i familiemiddagen, med rene r?varer og enkle metoder, sier Muskaug.
HiPP ?kologisk barnemat gj?r det mulig for Geitmyra matkultursenter ? tilby matlagingsverkstedet gratis.
Matlagingsverkstedet finner sted l?rdag 27. september fra 12 til 15 og er gratis og ?pent for alle.
Om ?kouka:
?KOUKA er en feiring av norsk ?kologisk mat som formidler b?de r?varer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag. I l?pet av uka vil det arrangeres kurs og seminarer b?de av teoretisk og praktisk natur, g?rdsmarkeder, smaksopplevelser i ulike former og mye mer.

Geitmyra matkultursenter for barns visjon er “Vi skal bidra til at s? mange barn og unge som mulig blir glade i mat som gj?r dem godt.” Dette arbeidet gj?r vi gjennom skoleundervisning, fritidskurs, barnehager, ?pen g?rd-arrangementer, nettportal med undervisningsopplegg og nasjonal spredning av informasjon om matkulturelle temaer. Vi underviser barn og unge om matopprinnelse, b?rekraftig dyrking og forbruk, helse, smak og matlaging.

Authors

Related posts

Top