Mat

Flere bobler gir mer moro.

Stratos ble lansert i 1936, som Norges f?rste boblesjokolade. Godt frontet av den sprudlende og danseglade Stratoskua har sjokoladen blitt en favoritt blant Nordmenn, og er en av Nidars bestselgere. Hvert ?r spises det over 10 millioner Stratos.

N? har sjokoladerutene i Stratos f?tt rundere form, b?de som plate og som bar.
– Stratos og Statoskua bobler av glede, og det ?nsket vi ? f? frem. M?let var ? gj?re det enda morsommere ? spise Stratos. For ? synliggj?re dette har ogs? emballasjen f?tt nytt design, sier produktsjef for Stratos, Cecilie Garfalk.
Lojale Stratos-fans trenger likevel ikke bekymre seg, Stratos byr fortsatt p? den samme gode smaken.
– Selv om formen og emballasjen har endret seg, er oppskriften som f?r. Du f?r den samme milde smaken av Stratos melkesjokolade, bare med flere sjokoladebobler, sier Garfalk.

Nidar ble etablert i 1912 som en rent tr?ndersk bedrift. Siden den gang har Nidar utviklet seg til ? bli en ledende leverand?r av godterier i Norge.
Nidar har en stolt arv av gamle merkevarer; sjokolade og andre godterier som vi husker fra barndommen. Samtidig satser Nidar hele tiden p? fornyelse og utvikling av nye godterier. B?de utviklingen og produksjonen av Nidars godterier skjer ved fabrikken i Trondheim.

Similar Posts