Egen kaffebar p? arbeidsplassen

Mer effektiv etter kaffe
Det er et velkjent fenomen at kaffe virker oppkvikkende og skjerper sansene, og mange mener at de jobber bedre etter en kopp kaffe. Stadig flere virksomheter velger ? ha en egen kaffebar p? arbeidsplassen. Med en kaffebar kan de ansatte kj?pe en god kopp kaffe, et raskt m?ltid og anledning til ? ta et formelt eller uformelt m?te med kollegaer. Det brukes ogs? i st?rre grad til kundem?ter. En kaffebar er et gode som verdsettes av ansatte, gjester og kunder.
Aspretto kaffebar lansert i Norge
Aspretto er Sodexos globale konsept som serverer fantastisk kaffe og te pakket inn i en innovativ merkevare som gir tilbake til ansatte, gjester og b?ndene som dyrker b?nnene og teen. All kaffe er Fairtrade sertifisert og baristaen skal kunne fortelle deg hvor kaffen du drikker kommer fra.
I mai i ?r ?pnet Sodexo den f?rste Aspretto kaffebaren i Norge. Den ligger i Hoffsveien p? Sk?yen i Oslo. I samme bygg driver ogs? Sodexo en personalrestaurant med et konsept som sammen med Aspretto tilfredsstiller de ulike behov de ansatte har for m?ltider, drikke og mellomm?ltider gjennom hele dagen. I kaffebaren tilbys deilige bakervarer, hjemmelagde salater, yoghurter, sandwicher og selvf?lgelig kjempegod kaffe til ? ta med tilbake til kontoret.
Great coffee that does great things
Milj?, mangfold og samfunnsansvar en en viktig del av merkevaren Aspretto. Det er et krav at kaffen skal v?re sporbar og sertifisert. At en kaffe er sporbar betyr at vi vet hvor hver enkelt kaffepose er produsert, i hvilket land, omr?de og plantasje. 100 % av kaffen hos Aspretto er Fairtrade sertifisert som betyr at vi gir tilbake til lokalsamfunnene der kaffen kj?pes inn.
Alle engangsartikler er produsert p? en milj?vennlig m?te og de er biologisk nedbrytbare. Et Aspretto kaffebeger med litt kafferester i skal ikke st? lenge f?r nedbrytingen starter, og kaffen renner ut…
Sodexo. World Leader in Quality of Life Services – www.sodexo.com

Authors
Top