Mat

Aldri har italiensk mat v?rt enklere – Ta del av det italienske kj?kken, uten komfyr eller kj?leskap

? Vi ?nsker ? gi mennesker muligheten til ? nyte et ekte italiensk m?ltid ? n?r som helst og hvor som helst. Det kan vi n? gj?re med v?re nye ferdigretter som er basert p? tre klassiske oppskrifter og som er fremstilt uten konserveringsmidler, sier ?sa Hermansson som er nordisk markedssjef i Barilla.
Nytt tilskudd i ferdigmatkategorien
Barilla er verdens mest kjente pastaprodusent og er allerede den raskest voksende italienske leverand?ren av pasta og saus i Norge*. Men det er f?rst n? at selskapet satser p? ferdigretter med sin helt nye produkt-kategori. Med Barillas h?ye troverdighet som leverand?r av gode smaker forventes det at de nye rettene med italiensk pasta og saus blir et velkomment tilskudd i ferdigmatkategorien. Den innovative emballasjen og m?ten rettene er fremstilt p? betyr at du ikke lenger trenger tilgang til et kj?leskap. Det legger grunnlaget for endret handlem?nster i ferdigmatkategorien.
Smart emballering = lang holdbarhet og god smak
Barilla sine ferdigretter lages ved hjelp av en avansert konserveringsprosess hvor h?y varme tilf?res under pakkingen. Det sikrer en meget lang holdbarhet og fjerner ogs? behovet for ? lagre retten i
kj?leskap eller fryser. Pakningen holder ogs? pastaen og sausen separert frem til retten skal spises. Det gj?r ikke bare at den er enkel ? lage, men ogs? at pastaen blir ?al dente? og sikrer at den gode Barilla-smaken holder seg. Alt du trenger ? gj?re er ? sette retten i mikrob?lgeovnen i 90 sekunder og den er klar til ? nytes.
Tilpasset en moderne livsstil
?sa Hermansson forklarer at det akkurat som for de italienske klassikerne parmesanost og parmaskinke, er dette enda en smaksopplevelse som har lang holdbarhet takket v?re en smart konserveringsmetode.
? Rettene er utviklet for ? passe en moderne livsstil. Takket v?re at de ikke m? lagres kj?lig passer de ypperlig som overtidsmat p? jobben eller som et godt og n?ringsrikt m?ltid n?r du kommer hjem p? kvelden etter trening eller arbeid. Barilla sine ferdigretter er praktiske ? ha tilgjengelig i en hektisk hverdag, sier hun.
Ekte italienske oppskrifter
De nye rettene er laget av n?ye utvalgte r?varer, og er basert p? genuine italienske oppskrifter inspirert av middelhavsdietten. Rettene kommer i smakene Bolognese (klassisk kj?ttsaus), Basilico (basilikum og tomater) og Verdure (blandede gr?nnsaker). Rettene er fremstilt uten konserveringsmidler og inneholder kun mellom 373 og 386 kalorier per porsjon, og pastaen er Barillas popul?re durumhvetepasta. Barillas ferdigmat ertilgjengelig i butikk fra februar 2013, og finnes i hyllen Barillas ?vrige pastaprodukter. Veiledende utsalgspris er p? mellom 34 og 40 kroner.
For ytterligere informasjon, kontakt:?sa Hermansson, nordisk markedssjef i Barilla. +46 734 290 946, [email protected]
*Nielsen, w52, 2012
Barilla ble grunnlagt i 1877, og startet opprinnelig som en br?d og pasta butikk i Parma, Italia. Barilla er rangert som et ledende selskap innen italiensk mat: ledende innen pasta- og pastasausindustrien i det kontinentale Europa, bakeri industrien i Italia og knekkebr?d industrien i Skandinavia.Barilla eier 42 produksjonsanlegg (14 i Italia og 28 utenfor Italia), og eksporterer til mer enn 100 land. Hvert ?r serverer vi rundt 2,5 millioner tonn produkter fra merkene Barilla, Mulino Bianco, Voiello, Pavesi, Academia Barilla, Wasa, Harrys (Frankrike og Russland), Golden Toast (Tyskland), Misko (Hellas), Filiz (Tyrkia) Yemina og Vesta (Mexico), p? spisebord over hele verden.Barilla har blitt et av verdens mest respekterte matselskaper, og er anerkjent verden over som et symbol p? italiensk know-how gjennom ? respektere selskapets lange tradisjonelle prinsipper og verdier, der ansatte blir sett p? som en fundamental ressurs og utvikler av ledende produksjons-systemer .

Similar Posts