Matlaging

50 prosent flere grove br?d i butikkene

Andelen grove og ekstragrove br?d i NorgesGruppens butikker har ?kt med 50 prosent siste ?r.

Endringen i br?dhylla skyldes at forbrukerne blir stadig mer opptatt av at br?det de spiser skal v?re sunt. Grovt br?d inneholder mye fiber, jern og vitaminer og mineraler.
– NorgesGruppen ?nsker ? tilrettelegge for at forbrukere skal ta sunne valg, sier ern?ringsfysiolog Aina Marie Lien i NorgesGruppen. Grovt br?d er viktig for folkehelsen, legger hun til.
I tillegg blir bedre ferskhold i br?dene stadig viktigere, noe som inneb?rer ? utvikle melets egenskaper gjennom bl?tlegging, fordeiger og liggetider.
50 prosent av br?dsortimentet i butikkene til NorgesGruppen er dessuten n?kkelhullsmerket.
NorgesGruppen har 38,5 prosent markedsandel med cirka 1750 butikker i hele landet, med store dagligvarekjeder som Kiwi, Meny, Spar og Joker.

http://www.norgesgruppen.no/VI GIR DEG EN BEDRE HVERDAG

Similar Posts