Old El Paso? introduserer b?tformet tortillalefse

Det er ingen tvil om at nordmenn elsker taco, faktisk spiser vi mest meksikansk mat i hele verden per capita1. Old El Paso? finner det derfor p? sin plass ? la Norge v?re f?rst ute n?r de lanserer sin nye tortillalefse i Europa. En enklere tacofredag ?nskes dermed velkommen med lanseringen av den myke, b?tformede tortillalefsen Stand ?N? Stuff?.
Det var Old El Paso? som introduserte nordmenn for taco i 1973, og siden den gang har fredagstacoen etablert seg i norske hjem. Vi spiser mer taco enn noensinne, og en ny unders?kelse viser at vi faktisk spiser dobbelt s? mye p? meksikansk mat som neste nasjon p? listen, nemlig svenskene1. Den myke b?tformede tortillalefsen Stand ?N? Stuff? st?r av seg selv og er ekstra lett ? fylle, og vil utgj?re et praktisk alternativ til taco-familien. Produktet har v?rt i salg i USA siden i fjor, og n? st?r Norge for tur som det f?rste landet i Europa.
?Nordmenn er det folkeslaget som spiser mest meksikansk mat i hele verden, og derfor gleder vi oss ekstra til ? gi Norge enda flere gode taco-opplevelser. V?r arv fra New Mexico og lange tradisjon i Norge gj?r at vi har stor tro p? v?r nye tortillalefse her til lands. Stand ?N? Stuff? tortillas er lettere ? fylle, st?r fjellst?tt og innehar den velkjente gode tortillasmaken, slik at man enkelt kan innlemme tacoen i hverdagen?, sier Edvard Mellbye, Daglig Leder i General Mills Norge.
Barnevennlig
Nordmenn har en forkj?rlighet for fredagstacoen. Stand ?N? Stuff? tortillas ?pner ikke bare opp for en enklere tacofredag, men inspirerer ogs? til nye ingredienser og bruksomr?der.
?Taco er et ekte familiem?ltid, og med Stand ?N? Stuff? tortillas kan b?de barn og voksne enkelt lage sin egen taco med ingrediensene de ?nsker. Stand ?N? Stuff? tortillas gir ogs? enda flere muligheter med tanke p? innhold, blant annet gj?r b?tformen den ideell til grillsesongen. Vi oppfordrer folk til ? v?re kreative og utforske nye varianter av taco-m?ltidet ? i eller utenfor hjemmet?, sier Mellbye.

Stand ?N? Stuff? Tortillas og Stand ?N? Stuff? Soft Taco Kit er i butikk fra og med 2. mai.

For h?yoppl?selige bilder, klikk her.

www.oldelpaso.nowww.facebook.com/oldelpasonorge

For mer informasjon, kontakt:
Edvard Mellbye
Daglig leder, General Mills Norge AS
E-post: [email protected]
Mobil: +47 990 09 996
Släger Kommunikasjon
Ingrid H?stbj?r
E-post: [email protected]
Mobil: +47 918 12 431

Om Old El Paso?

Historien bak v?rt varemerke strekker seg helt tilbake til m?tet mellom indianerne og spanjolene. Da ble indianernes kosthold utsatt for spanske influenser, og resultatet ble det vi i dag kjenner som den meksikanske maten. Grunnlaget for dagens Old El Paso? ble lagt i 1917, da et foretak startet i det lille tettstedet El Paso i New Mexico. I 1938 ble varemerket Old El Paso? registrert, og siden 1973 har vi v?rt ? finne i Norge som det f?rste landet i Europa. All europeisk tilvirkning skjer i v?r fabrikk i den spanske byen San Adrian. Bes?k gjerne www.oldelpaso.no for flere spennende meksikanske oppskrifter.
About General Mills Scandinavia AB
General Mills Scandinavia AB is a food company that markets and sells global brands in Scandinavia. The company has a turnover of 398 Mio SEK in Fiscal Year F12 (to April 2012) and has its headquarter in Gothenburg, Sweden with 35 employees.
General Mills Scandinavia AB is part of General Mills, Inc., which is the sixth largest food company in the world and which has existed since 1866.

hastags:

#Edvard mellbye

Authors
Top